Luna och superkraften: Väderhemligheten- Sören Olsson Martin Svensson, Leif Eriksson

Betyg 4.7
1h 2min
38 Sidor
Luna och superkraften
bookCoverFor

Beskrivning

Efter en lång vinter är det äntligen dags för vår och solsken i Lilla Vargudden. Ja, solen lyser nästan lite överdrivet mycket Luna tycker mest att det är skönt att kunna fylla på sin superkraft nu när alla moln är borta och månen tittar fram igen. Men hon kan inte låta bli att påverkas av vädergurun Axels oro. Håller solen på att bli galen?

Samtidigt planeras öppningen av en resort med solgaranti 365 dagar om året. Och när mystiska ljusfenomen börjar dyka upp i himlen om nätterna börjar Luna ana ugglor i mossen. Tillsammans med Ben bestämmer hon sig för att undersöka de underliga väderfenomenen. Vad är det egentligen som händer i den hemlighetsfulla resorten?

LUNA OCH SUPERKRAFTEN: VÄDERHEMLIGHETEN är den fjärde boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Med hög igenkänningsfaktor och varm humor skildrar den aktuella ämnen, som rätten att få vara annorlunda. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

SÖREN OLSSON är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och hjärteprojekt.

LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritikerrosade självbiografier åt både svenska och utländska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populära barnboksserien om Julius.
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

4

Tid ljudbok:
1h 2min
Sidor e-bok:
38
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-04-13
Förlag ljudbok:
Bookmark Förlag
ISBN ljudbok:
9789189393325
Förlag e-bok:
Bookmark Förlag
ISBN e-bok:
9789189393349

© Bookmark Förlag (Ljudbok)

© Bookmark Förlag (E-bok)