Lupinens gåta

Lupinens gåta

Beskrivning av boken

Det blev inte som Sophie tänkt sig, när Elin föddes. Den lilla livliga flickan är perfekt på alla sätt, men Sophie är rädd att ens byta kläder på henne, tänk om det lilla livet går sönder? Hon får diagnosen förlossningsdepression, och i den lilla stugan i vackra Älvdalen är stämningen spänd. Sophie är orolig för allt, och det är just denna oro som riskerar att skrämma bort hennes sambo Christer. Som över en natt är allt de arbetat så hårt för på väg att försvinna, och nu när Sophie som mest behöver lugn och ro vill Christer att hans nyfunna syster Angela ska flytta in hos dem.

Sophie anar att Angela försöker slå in en kil mellan henne och Christer, men hon har svårt att avgöra om det är sant, eller om det är depressionen som påverkar henne. Ska hon lyckas rädda sitt förhållande, och hålla sagobröllopet med Christer som de båda drömt om?

"Lupinens gåta" är den sista boken i trilogin "Böckerna om Sophie".

Theréze Ingmarson är en svensk författare som ofta skriver om kärlek, natur, realtioner och stugliv. Ingmarson har hyllats av läsare för sina vackra naturskildringar och känsla för att skriva feelgood-romaner med djup i.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Lupinens gåta