Lustmorden i Kristianstad- Tobias Barkman

Betyg 3.9
3h 8min
Jakten på en mördare
bookCoverFor

Beskrivning

Den sanna historien bakom SVT-serien.

1995. Polisen i Kristianstad är mitt uppe i en omorganisation och nya poliser testas på centrala positioner. Samtidigt hittas en 27-årig kvinna mördad. Hon har varit på en pub i centrum en lördagskväll och för ovanlighetens skull bestämt sig för att promenera hem. Några dagar senare upptäcker en hundpatrull kroppen i en träddunge bara 250 meter från polishuset.

Det har varit spänt och oroligt i staden ända sedan i somras, efter flera mindre allvarliga övergrepp på och ofredanden av kvinnor. Detaljer på mordplatsen utanför polishuset får nu kriminalkommissarie Per-Åke Åkesson och utredarna att komma till en skrämmande insikt: Det här är en mördare av ett slag som de aldrig tidigare mött.

Ljudboksserien ”Jakten på en mördare” är en bearbetning av boken med samma namn (2009), om en av Sveriges skickligaste mordspanare, hans utredare, och de ovanligt många mord på kvinnor och flickor som drabbar Skåne under tidigt 90-tal. Serien är en dokumentär som utspelar sig under en viktig epok i svensk polishistoria.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok
Del:

3

Tid ljudbok:
3h 8min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-03-19
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789178271542