Lycka för tre / I mina minnen

Lycka för tre / I mina minnen

Beskrivning av boken

Lycka för tre
Det börjar med en nyårskyss …

… och redan då vet sjuksköterskan Hailey Winters att det måste få ett slut. Hon tänker inte riskera sitt hjärta en gång till. Men om det är svårt nog att motstå den snygge läkaren Callum Craig, så är det än svårare att stå emot hans underbare lille son, Tom …



Även Callum har älskat och förlorat. Nu ägnar han all tid åt att se till att hans sjuke son blir frisk. Varje gång Tom träffar Hailey blir han så glad, och snart börjar varma känslor vakna även hos Callum. Men Haileys hjärta är svårfångat, kanske är det övertygelse från två som krävs!

I mina minnen
En akutläkares värsta mardröm är att få in en patient man känner. För doktor James Morrell blir mardrömmen verklig när den svårt skadade kvinnan som kommer in på akuten visar sig vara hans exfru!



Doktor Lorna McClelland avskyr att vara skadad, avskyr att vara fast i en sjukhussäng. Och framför allt så avskyr hon att vara beroende av James … Men i takt med att Lorna tillfrisknar, börjar också bortglömda minnen och känslor återkomma. Och kanske är James, trots det som hänt i det förflutna, också den som kan läka hennes hjärta?

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Lycka för tre / I mina minnen