Lyckliga gatan

Betyg 3.7
10h 9min
294 Sidor
Annika Bengtzon
bookCoverFor

Beskrivning av boken

En kall och blöt majdag hittas riskkapitalisten och före detta riksdagsmannen Ingemar Lerberg torterad och medvetslös i sin fashionabla villa utanför Stockholm. Hans hustru Nora är spårlöst försvunnen.

På Kvällspressen får Annika Bengtzon i uppdrag att skriva om fallet samtidigt som hennes privatliv är i gungning. Hon lever tillsammans med sin nya kärlek och hans barn, och hon delar vårdnaden om sina egna barn med ex-maken. Det fungerar inte smärtfritt. Tidningens chefredaktör Anders Schyman hamnar i blåsväder när anklagelser riktas mot honom om det reportage som många år tidigare gav honom Stora Journalistpriset.

Och medan Ingemar Lerbergs hamnar i allt djupare koma och kritiken mot Anders Schyman växer, framträder en allt tydligare bild av något väldigt mörkt och förljuget under den tjusiga ytan i villaförorten. Varför ville någon plåga ihjäl en före detta politiker? Och var är den försvunna hustrun?

Lyckliga gatanär en thriller om familjer, medier och social acceptans i vår tid. Det är den tionde boken om journalisten Annika Bengtzon.

Författare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

10

Tid ljudbok:

10h 9min

Sidor e-bok:

294

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

1900-01-01

Förlag ljudbok:

Piratförlaget

ISBN ljudbok:

9789164232977

Förlag e-bok:

Piratförlaget

ISBN e-bok:

9789164242228

Vad andra tycker

Recensioner av Lyckliga gatan

👍🏾🌸

Susanne

Inte riktigt lika spännande som några av de andra...

Catharina

Väldigt negativt att ha en tredje uppläsare på samma serie.

Jackie

Inte alls på samma nivå som tidigare i serien.Slutade väldigt konstigt

T

Robert