Mäktigare än svärdet- Jeffrey Archer

Betyg 4.2
13h 20min
383 Sidor
Cliftonkrönikan
bookCoverFor

Beskrivning

En bomb exploderar under ett skepps jungfrufärd över Atlanten - men hur många av passagerarna mister egentligen livet?

När Harry Clifton får reda på att han har röstats fram som ordförande i organisationen PEN, som kämpar för mänskliga rättigheter, skrider han omedelbart till verket. Hans första uppdrag blir att försöka befria författarkollegan Anatoly Babakov som sitter fängslad i Sibirien på grund av en bok han skrivit. Men Harrys beslutsamhet att befria Babakov sätter hans liv i fara.
Samtidigt är Harrys fru Emma upptagen med att utreda bombdådet på skeppet och försvara sin plats som ordförande för Barrington Shipping när missnöjda styrelsemedlemmar vill se henne avsatt.

Giles Barringtons politiska framgångar får ett abrupt slut när en resa till Berlin slutar i katastrof, och när det framkommer att hans gamla rival Major Alex Fisher står som hans motståndare i kommande val sätts hans framtid i gungning. I London avancerar Harrys och Emmas son Sebastian snabbt i bankvärlden och snart är hans namn vida känt inom kretsarna. Samtidigt har han friat till sin flickvän Samantha, men är omedveten om att hans rival Adrian Sloane har planer på att sabotera hans framgångssaga ...

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Ann Margret Forsström
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

5

Tid ljudbok:
13h 20min
Sidor e-bok:
383
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-22
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726467055
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726466454

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)