Maktspelet Del 4

- Michelle Miller

1h 13min
39 Sidor
Maktspelet
bookCoverFor

Beskrivning

Maktspelet utspelar sig på Wall Street och i Silicon Valley. Sex ambitiösa högpresterande unga karriärister håller på att börsintroducera dejting-appen Hook. Manipulation, maktspel och intriger är en del av vardagen för dessa män och kvinnor. Och det är en stenhård, krävande vardag. Din vän idag kan vara din fiende imorgon i en värld där allt är till salu - bara priset är det rätta.

Den karismatiske finansmannen och kvinnokarlen Todd Kent är handplockad av Hooks grundare, den geniale men obehaglige Josh Hart. På bara två månader ska investmentbankens team dra in 14 miljarder dollar i aktiekapital. Allt måste bli perfekt, alltför mycket står på spel. Tiden är knapp och påfrestningarna enorma.

Maktspelet är en spännande modern thriller skriven av amerikanskan Michelle Miller som har ett förflutet på investmentbanken JP Morgan. Serien tar oss bakom kulisserna i den hårda och maktlystna finansvärlden. Den har bl.a. jämförts med Netflix-serien House of Cards och filmerna The Social Network och The Wolf of Wall Street.
Författare:
Översättare:
Lena Olsson
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

4

Tid ljudbok:
1h 13min
Sidor e-bok:
39
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-10-27
Förlag ljudbok:
Bokfabriken
ISBN ljudbok:
9789176297926
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789176297919

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)