Målaren - erotiska noveller

Målaren - erotiska noveller

Beskrivning av boken

"Hon vred på sig lite och särade på låren. Hon ville ha fingrarna i sig, men jag hade andra planer. Jag pressade ner henne på mage. Hon pressade sina lår, kön, bröst och ansikte, alla utsmetade i akrylfärg, mot duken, och jag gladde mig över tanken på vilka vackra mönster det skulle skapa."
Mina verk var välkända i hela staden. De stora, abstrakta målningarna i starka färger hängde på många väggar som ägdes av människor med mycket pengar och inbillad god smak. Hon var en hemmafru i stort hus och hade anlitat mig och jag lovade att jag skulle göra en tavla som skulle visa precis vem hon var...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

E-bok

Svenska