Malibolo : ett hissnande äventyr

Malibolo : ett hissnande äventyr

Beskrivning av boken

Ett rop på hjälp! Någon har ramlat ner! Nu förvandlas bergsbestigningen till en räddningsaktion. De tre kompisarna Billy, Pappy och Elly möter flera utmaningar på väg till Malibolos topp. De skulle ju bara hälsa på den gamla mannen, men oj vad mycket annat som händer. En berättelse om överraskningar, hjälpsamhet och vänskap.

Stefan Johansson föddes 1973 och är uppvuxen i Småland men bodde ett par år i Nyköping. Han arbetar som social entreprenör och är verksamhetsutvecklare med hela Sverige som arbetsfält.

Sedan tidiga ungdomsår har han skrivit många olika typer av texter, framförallt arbetsinriktade. Debuten kom 2018 med Pyret som ville förändra världen, en bok för vuxna i bilderboksformat, om förändring och effektivitet.

Stefan har alltid flera idéer i process och tycker om möjligheter, lösningar och direkt handlande. En text skriver han mycket snabbt men det som tar tid är att bygga den mentalt och ordna med de praktiska förberedelserna för att skriva. Stefan är också verksam inom frågor rörande funktionsnedsättning, socialt företagande, ledarskap och personlig utveckling.

Mikael Hammarlund är född 1989 i Landsbro utanför Vetlanda, men bor sedan 16 års ålder i Växjö. Det som lockade honom dit var en gymnasieutbildning med film och tv-inriktning. På utbildningen upptäckte han snabbt att han lockades minst lika mycket av att arbeta med ljud som bild. Intresset för ljud har sedan bara växt sig större med åren.

Mikael är en kreativ och påhittig person. Något som kommer väl till användning i rollen som ljudboksinläsare där handling, karaktärer och illustrationer ska framföras i ljud istället för text. Han har läst in ett flertal barnboksproduktioner för Funkibator förlag. I det arbetet visualiserar han ofta en barnskara framför sig under inspelningen, för att få rätta känslan och tilltalet.

Även på fritiden frodas det stora ljudintresset och Mikael arbetar på egna omfattande ljudboksprojekt.

Vad andra tycker

Recensioner av Malibolo : ett hissnande äventyr