Månas kristallbod

- Sara H. Olsson, Lilly Emme

Betyg 3.9
6h 24min
207 Sidor
Kvarteret Kronan
bookCoverFor

Beskrivning

Solveig Brygge är världens ensammaste succéförfattare. Hur mycket hon än anstränger sig verkar hennes försök att knyta vänskapsband inte riktigt nå fram. Grannen blir upprörd när hon vattnar blomman i trapphuset med kristallvatten och hennes förläggare verkar inte alls uppskatta att få en yogafontän i present. En dag uppenbarar sig en ny möjlighet. Måna, som driver en kristallbod i kvarteret Kronan, ber Solveig att ta över som butikschef. Solveig saknar visserligen erfarenhet, men Måna har genom självhypnos kommit fram till att det är helt rätt beslut.

I butiken arbetar Dennis, en hårdrockare med stenkoll på allt från bergkristaller till bokföring. Tyvärr blir Dennis inte den kollega och vän som Solveig hade väntat sig. Tvärtom är han bitter och avundsjuk, och dessutom ändrar han i Solveigs horoskop. Hans tilltag leder till en härva av missförstånd, bortsprungna katter och inställda fikastunder.

Bland dofterna från eteriska oljor och rökelsepinnar i Månas kristallbod ställs frågor om gemenskap och ensamhet. Här kommer den efterlängtade fortsättningen på serien om kvarteret Kronan, en mysig stadsdel där butiker och företag kanske drivs lite okonventionellt, men med stort hjärta.

Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
6h 24min
Sidor e-bok:
207
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-03-21
Förlag ljudbok:
Historiska Media
ISBN ljudbok:
9789177896166
Förlag e-bok:
Historiska Media
ISBN e-bok:
9789177896173

© Historiska Media (Ljudbok)

© Historiska Media (E-bok)