Många lögner små- Annika Estassy

Betyg 4.1
10h 54min
300 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

När Maja erbjuds ett vikariat som kyrkogårdsvaktmästare i Måneby är det ett par saker hon "glömmer" att berätta för kyrkoherden: Att hon har traktens minst gröna fingrar och att hennes körkort inte är giltigt. Sånt går alltid att rätta till efteråt, menar Maja. Fast att påstå att hon anlagt en fantastisk köksträdgård på sin kolonilott var kanske inte så smart. Särskilt som hon varken har råd med frön eller ser skillnaden på morotsblast och hundkäx. Och att ta körkort kostar ju en förmögenhet. Så när Solveig, kommunchefens stroppiga hustru, erbjuder Maja tjugotusen kronor för ett rum i hennes lägenhet, tackar hon ja direkt. Särskilt som Solveig, som är arg på sin otrogne man, kan hjälpa henne att avstyra hans senaste idiotprojekt.

Solveig delar inte Majas flexibla inställning till sanningen, inte heller hennes sinne för ordning vilket gör att det snabbt knakar i fogarna för det omaka paret. När Solveig dessutom hittar en ung man med bärnstensgula ögon på Majas soffa en morgon, ställs allt på sin spets.

Många lögner små är den fartfyllda och humoristiska tredje delen i Annika Estassys omtyckta Måneby-trilogi som inleddes med Gröna fingrar sökes och fortsatte med En sång för Hedda.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
10h 54min
Sidor e-bok:
300
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-08-10
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113115948
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113115931

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)