Månljus i Paris

- Barbara Cartland

Betyg 4
6h 9min
177 Sidor
Den eviga samlingen
bookCoverFor

Beskrivning

Atalanta går med på att gifta sig med sin kusin William, som är rik och inflytelserik, för att kunna hjälpa sin familj som lever under fattiga förhållanden. Hon hade kanske accepterat att leva i ett kärlekslöst äktenskap om hon inte en dag träffat den franske konstnären Paul. Han förälskar sig i henne vid första ögonkastet och Atalanta besvarar hans känslor. De skiljs åt, men möts åter i Paris. Atalanta sveps med av Pauls stormande uppvaktning men slits mellan plikten mot sin familj och sit hjärtas krav...

BARBARA CARTLAND
Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

DEN EVIGA SAMLINGEN
Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och bland exotiska zigenare. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Sonja Melinder
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

12

Tid ljudbok:
6h 9min
Sidor e-bok:
177
Språk:
Svenska
Utgiven:
2016-10-01
Förlag ljudbok:
Lindhardt og Ringhof
ISBN ljudbok:
9788711503348
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788711503362

© Lindhardt og Ringhof (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)