Mannen på bron- Björn Paqualin

Betyg 3.5
5h 58min
173 Sidor
Stella Robertsson
bookCoverFor

Beskrivning

”Det är en riktigt underhållande läsning som denna fantasirika författare bjuder på där vi möter många oväntade vändningar och riktigt udda detaljer … bitvis helt magnifikt” Anders Kapp, Kapprakt.se

En mamma. En dotter. En mördare.

Det har gått ett år sen den dramatiska skogsbranden, men Stella Robertsson lever fortfarande med konsekvenserna. Hon är avstängd från tjänsten medan hon utreds för sitt agerande i samband med exmannens död, och har tagit sin tillflykt till en lånad sommarstuga.

Två kvinnor angrips när de tältar i ett naturreservat utanför stan. Spår på brottsplatsen tyder på kopplingar till ett ouppklarat dubbelmord i närliggande Heleneberg fem år tidigare. Då mördades två trettonåriga flickor av en man de mötte på en nedlagd järnvägsbro. Mannen hittades aldrig, trots att stora delar av skeendet spelades in på det ena offrets telefon.

Stella blir motvilligt indragen i fallet. Hon har kontaktats av en journalist, som hotar att avslöja vad som hände när hennes exman dog. I ett desperat försök att skydda sin dotter från sanningen erbjuder hon honom full insyn i utredningen.

Björn Paqualin är manusförfattare och bosatt i Stockholm. Mannen på bron är den andra delen i trilogin om Stella Robertsson, som inleddes med Låt det brinna.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
5h 58min
Sidor e-bok:
173
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-10-22
Förlag ljudbok:
Piratförlaget
ISBN ljudbok:
9789164234803
Förlag e-bok:
Piratförlaget
ISBN e-bok:
9789164243966

© Piratförlaget (Ljudbok)

© Piratförlaget (E-bok)