Mannen som kunde tala med sin tonårsdotter
  
Dela boken    
Håller din dotter på att bli vuxen?
Smäller hon i dörrar, ägnar sig åt evighetslånga telefonsamtal eller låser in sig i timtal i badrummet? Vilka är egentligen de där nya kompisarna? Och sover hon verkligen över hos sin kompis eller är det bara som hon säger ...?
Tusen frågor snurrar i ditt huvud, men vågar du fråga? Och vågar du egentligen höra svaren?

Här är handboken som ger dig all hjälp du behöver för att lära dig nå fram till din dotter i den svåraste perioden i livet - tonåren. Våra barn behöver oss, och vi måste ta vårt ansvar och finnas där för dem oavsett om vi bara får eftertryckliga suckar och ett och annat "typiskt", "idiot" eller "gubbjävel" till svar. Detta kräver en viss mognad och självinsikt hos oss pappor, och att vi förmår förmedla självkänsla och självförtroende till våra döttrar.

Hans Arvidsson är förälder, friluftsmänniska, företagskonsult.
När hans 15-åriga dotter bestämde sig för att flytta hem till honom på heltid uppstod efter någon tid ett riktigt gräl som snart reddes ut... men dottern lämnade köksbordet med orden: "Även om vi inte förstod varann så bra den här gången så ska du veta att vi har den bästa kommunikationen mellan pappa och dotter som jag känner till."
Om vi är bäst, hur illa är det då inte med de andra ...? tänkte han och skrev den här boken.
Visa mer