Månsken och kyssar

Månsken och kyssar

Beskrivning av boken

När Lady Emmeline Athena får höra att hon har blivit bortlovad till en grekisk prins rymmer hon till Delphi, Apollos tempel, för att be för hennes framtida äktenskap. Där faller hon handlöst för den vackra Orion, och hon är övertygad om att det är ödet som fört dem tillsammans. Men de skiljs åt när Athena blir tillfångatagen av banditen Kazandi, som för henne till en mörk grotta långt uppe i de grekiska bergen. Han är inte bara ute efter hennes förmögenhet, han vill också ha hennes kropp. Medan han knuffar henne mot den kalla väggen väser han: "Jag vill ha dig och du är min. Ingen kommer att hitta dig här." Men plötsligt rycker han till av ett prasslande ljud bakom dem och ett svagt hopp tänds hos Athena. Genom öppningen ser hon en man klättrande upp för det branta stupet. Lättnaden är obeskrivlig, och hon vet att det är Orion som har kommit för att rädda henne!

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Månsken och kyssar