Mardrömmen i Mariestad – Historien om Helena Anderssons försvinnande

- Lotte Dalgaard

Betyg 3.7
2h 9min
67 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

En varm sommarnatt 1992 försvinner 22-åriga Helena Andersson spårlöst på väg hem efter en kväll ute på stan. På en skogsväg några hundra meter från Helenas hem hittar polisen hennes sandaler och silverörhängen men spåren på platsen går inte att följa. Kort därpå hör ett vittne av sig och till följd av detta arresteras en dansk man som anklagas för att ha kidnappat Helena. Men efter tre veckor släpps han i brist på bevis och utredningen stannar av. Nu, nästan 30 år efter Helenas försvinnande, lever hennes familj fortfarande i ovisshet om hennes öde. Vad hände egentligen med Helena? Och vem ligger bakom hennes försvinnande?

Journalisten Lotte Dalgaard rapporterade om fallet Helena från Mariestad 1992. Nu är hon tillbaka för att försöka knyta ihop de lösa trådarna från utredningen och hitta svar på alla de obesvarade frågor som Helenas försvinnande lämnade efter sig.

Lotte Dalgaard (1967-) är en dansk författare och journalist. Hon utbildade sig vid Danmarks Journalisthögskola och följde därefter upp med en manusförfattarutbildning. Hon har sedan sin debut skrivit ett flertal böcker, däribland den uppmärksammade serierna "Kvinna till salu" och "Dödens dilemma".
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Lisa Fransson
Format:
Ljudbok, E-bok
Serie:
Tid ljudbok:
2h 9min
Sidor e-bok:
67
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-04-07
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726866506
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726778588

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)