Mariettes testamente- Aron Olnafors, Nora Olnafors

Betyg 3.6
6h 29min
184 Sidor
Aroshamnsdeckarna
bookCoverFor

Beskrivning

Den förmögna damen Mariette Drittel har sedan länge befunnit sig någonstans på ålderns höst. Nu inser hon att det nog är dags att återupprätta sitt förlorade testamente. Men på dagen då testamentet äntligen ska förnyas råkar plötsligt hennes advokat ut för en allvarlig olycka. Det verkar helt enkelt som att makterna har andra planer för Mariettes sista vilja. Om det nu inte finns andra fingrar med i spelet, förstås...

Det vill sig inte bättre än att Aroshamns detektivresurser just den här sommaren går på tomgång. Kommissarie Stadigh har åkt som vikarie till Visby - och även hans inofficiella ställföreträdare, Severin C. Brattenskiöld & company, har gett sig iväg till den stora ön. Vad ska nu hända med utredningen? Tja, det vore väl knappast en Aroshamnsdeckare om inte ledtrådar till Mariettes försvunna testamente plötsligt dyker upp. Och självklart dyker de upp på Gotland!

Aron och Nora Olnafors är pseudonymer för flera svenska författare som tillsammans är verksamma inom deckargenren. Böckerna är ofta humoristiskt skrivna och utspelar sig i Aroshamn.
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

7

Tid ljudbok:
6h 29min
Sidor e-bok:
184
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-11-03
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726754797
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726754919

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)