Marvatten

Betyg 4.2
14h 32min
449 Sidor
Marstrandserien
bookCoverFor

Beskrivning av boken

1867 totalförstörs flera kvarter i Marstrand av en våldsam brand. Många familjer ställs på bar backe. Johanna, som för en tid sedan kommit som ung piga till Marstrand för att arbeta hos den ogifte guldsmeden, är en av de drabbade. Men var branden en olyckshändelse?

Till samma plats flyttar Lotta nästan hundrafemtio år senare för att driva ett hotell. Kriminalinspektör Karin Adler har nyligen fått sitt första barn och är föräldraledig. Hemma i Marstrand blir hon bekant med Lotta. Samtidigt kopplas Karins poliskollegor, Robert och Folke, in på en arbetsplatsolycka. En matros har omkommit på ett lastfartyg. Eller ligger det ett brott bakom dödsfallet? Och är alla de övningar som Sjöfartsverket gör med sin räddningshelikopter verkligen slumpmässiga?

Ann Rosmans sjunde bok med Karin Adler i huvudrollen utspelar sig i Marstrand, på havet och i luften. Med känsla för stämning och dramatik vävs nu och då skickligt samman.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

7

Tid ljudbok:

14h 32min

Sidor e-bok:

449

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-09-29

Förlag ljudbok:

Albert Bonniers förlag

ISBN ljudbok:

9789100185299

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100145125

Vad andra tycker

Recensioner av Marvatten -
Ljudbok, E-bok

Fantastisk bok! Tycker mycket om när Marstrand i nutid varvas med Marstrand på 1800-talet, på det sätt författaren gör. En oerhört spännande och gripande historia om pigan Johanna och hennes livsöde.

Gunnel

👍

Sarah

Älskar att boken är skriven lite i nutid och lite i dåtid. Älskar historien som är välskriven och spännande! Så ledsen att detta är sista boken i serien! Rekommenderas verkligen!

Elize

👍

Pia