Maskmakaren- Anna Ihrén

Betyg 3.7
8h 25min
253 Sidor
Jubileumsserien
bookCoverFor

Beskrivning

Maskmakaren Louis arbetar natt och dag för att bli klar i tid inför Göteborgsoperans föreställning av Fantomen på Operan. Men han anar oråd. Maskerna han skapar verkar föra olycka med sig och han bävar för premiären.

På polisen Sandra Haraldssons redan överfulla skrivbord landar två nya utredningar. De rör båda morden på två framgångsrika affärsmän som till synes inte har några beröringspunk-ter med varandra. Sandra ber att få anlita sin forne chef Dennis Wilhelmson till sitt team för att kunna lösa fallen. Polischefen Camilla Stålberg är tveksam av personliga skäl. Kan honverkligen arbeta så nära Dennis igen? Samtidigt är hon extremtpressad: Göteborgs stads 400-års jubileum närmar sig och justnu erbjuder staden allt annat än en festlig skrud.

Vad är mördaren egentligen ute efter? Räcker Sandras resurser för att lösa uppdraget? Och kan maskerna från Operan ha något med morden att göra?

ANNA IHRÉN är författaren bakom succéserien Morden på Smögen, som hittills sålt i över 120.000 exemplar ! Anna är uppvuxen i Stockholm och Göteborg. I Jubileumsserien förenar hon de två städerna, och huvudkaraktärerna från Smögen-böckerna får följa med till storstaden. Ett måste för alla som blivituppslukade av Morden på Smögen. Maskmakaren är den andra boken i Jubileumsserien.Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
8h 25min
Sidor e-bok:
253
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-04-24
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789178298839
Förlag e-bok:
MiMa Förlag
ISBN e-bok:
9789188845306

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© MiMa Förlag (E-bok)