Med döden som gäst

- Carin Hjulström

Betyg 4.3
18h 38min
Säbyholms gröna fingrar
bookCoverFor

Kommande bok

E-bok: 2023-08-15

Beskrivning

Stjärnskådespelerskan Siri Ehrensvärd och hennes brorson Anton driver plantskola i idylliska byn Säbyholm. Sommaren inleds med att Upplands-Bros rikaste man bjuder in hela bygden till invigningen av en lyxig eventlokal, inrymd i en lada intill Mälaren – samma lada som kommunen lovat byborna att få som hembygdsgård. Morgonen efter kalaset hittas en ung man död i ett dike. Lokalpoliserna Olle och Rita får utredningen på sitt bord och som vanligt dras även Siri in.

Anton har alltid undrat vad som hände hans föräldrar när de försvann på Kilimanjaro för drygt tjugo år sedan. Han och flickvännen Cecilia vill ta reda på mer och beger sig i denna fjärde bok i serien till Tanzania, där bilden av vad som hände sakta växer fram. Den senaste delen i serien, julberättelsen När snön faller vit, kom enbart ut i digital utgåva.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

4

Tid ljudbok:

18h 38min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-05-15

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Forum

ISBN ljudbok:

9789137507903

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137159089

Vad andra tycker

Recensioner av Med döden som gäst - Ljudbok, E-bok

Längtar tills nästa bok kommer Är så fast i denna serie nu 🤗😍

Elisabeth

Älskar karaktärerna och miljön. Mysig,vänlig,ledsam och igenkännande

Sofia

Underbar känsla att få vara en del i boken. Man känner sig "hemma" med alla människor som deltar. Inget våld, utan gåtfullt skriven så man får klura ut hur det går för personerna

Yvonne

Rörigare än tidigare böcker, med väldigt många parallella historier. Stundtals irriterar jag mig också på att Siri och Olle inte bara _pratar_ med varandra istället för att låta massa dumma missförstånd uppstå, men likväl är jag så svag för karaktärerna i den här bokserien… Jag är tacksam att Carin Hjulström skapat den eftersom jag, liksom hon, tycker sååå oändligt mycket bättre om mysiga pusseldeckare än om blodiga mordhistorier med brutala dåd i detalj.

Zarah