Med hälsning från Båstad- Jenny Fagerlund

Betyg 3.9
7h 45min
249 Sidor
Årstidssviten
bookCoverFor

Beskrivning

Äntligen är det dags. Linda ska lämna sina konspirerande kollegor och flytta till London för att börja ett nytt jobb på ett av Europas största livsstilsmagasin. Hon har jobbat hårt för att nå hit och även hennes annars så svårimponerade mamma verkar nöjd. Men när jobberbjudandet dras tillbaka i sista stund står hon plötsligt utan jobb i både London och Stockholm. Linda drabbas av fullständig panik och berättar inte för någon vad som har hänt, utan fortsätter låtsas att hon ska flytta. Bara hennes pojkvän Frank och hennes bästa vän Helena får veta sanningen. Men vart ska hon ta vägen? Ett litet hörn av ett födelsedagskort visar räddningen. Hennes moster i Båstad! Visserligen en moster som hon inte känner och som hennes mamma brutit kontakten med tjugofem år tidigare, men vem kommer att hitta henne där? Planen är perfekt.

I Båstad står tennisveckorna för dörren och Linda dras med i festligheterna. Men ju mer hon lär känna sin moster och sina nyfunna vänner desto mer går det upp för henne att allt inte är riktigt lika härligt som det verkar. Varför bröts kontakten med mostern? Och varför ringer aldrig Frank?
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
7h 45min
Sidor e-bok:
249
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-06-22
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113088235
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113088204

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Med hälsning från Båstad - E-bok, Ljudbok

Helt underbar bok om Båstad och deras tennisturnering. Rekommenderas varmt liksom dina andra böcker jag läst. Denna blev läst under en dag med korta avbrott

Lill

Vilken besvikelse! Lyssnade igenom hela boken (med snabb uppläsning) i hopp om att det skulle hända något, någon gång. Icke. En otroligt tråkig bok, med svagt innehåll. Fick följa en tråkig vardag hos lite societet med mycket tennis. Men det hände verkligen ingenting! Och historien är för mig osannolikt. Att man inte vet mer, och är mer intresserad av sitt förflutna. Hoppsan. Allt kom fram av en ren slump. Och inget visste hon, om något. Uppläsaren var inte bra i denna bok heller. Hon läste med dålig inlevelse tycker jag. Hon brukar annars vara bättre.

Maria

Lite seg i början men sedan så…… Feelgood!

Eva

Lagom med allt, kärlek, spänning och intriger men på ett lättsamt sätt.

Linn

Så bra!!

Maria

En bok man snabbt fastnar i. Riktigt bra

lena