Med utsikt mot havet - erotiska noveller- Cupido

36min
19 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Ann var blond med ett smalt ansikte och gråa ögon. Hon sov på en halmmadrass och ryggsäcken såg ut som om den ständigt var klar för avresa. Vi satt med korslagda ben mitt på golvet med ett schackbräde mellan oss. Hon pratade engelska, vilket var ett nöje att lyssna till, och om hon hade tagit bättre hand om sina bönder hade jag varit illa ute. Nu var vi jämbördiga. Hon hade alltid på sig en lössittande tröja och en halvlång kjol som effektivt dolde hennes kroppsformer. Mörka strumpor. Händerna var eleganta, långa fingrar som flyttade en springare och gav mig problem.
En kväll knackade det på dörren. Utanför stod Ann med schackbrädet under armen. Det var inte första gången hon kom med spelet och hon var som vanligt kysk i sina kläder. Hennes ögon var diskret sminkade, hon luktade svagt av dyr parfym och hade en utstrålning som tände den djupa längtan efter en kvinna i mig. "Förloraren måste ta av sig ett plagg", sa hon allvarligt.

Hur kommer kvällen att bli?"

Läs även "Mareld".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Johan Gustafsson
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
36min
Sidor e-bok:
19
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-04-06
Förlag ljudbok:
Cupido
ISBN ljudbok:
9788726724936
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726723106

© Cupido (Ljudbok)

© Cupido (E-bok)