Medvetet föräldraskap : om att möta våra barn där de är, inte där vi önskar att de vore

- Caroline Bankler, Micke Gunnarsson

Betyg 4.7
5h 59min
189 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Den här boken handlar inte om att få dina barn att bli som du vill att de ska vara. Den handlar om att utveckla dig själv som förälder, så att du kan möta barnen precis som de är. Genom ett medvetet föräldraskap blir du mer lyhörd för ditt barns egentliga behov, men också mer uppmärksam på dig själv och varför du gör som du gör. På så sätt stärks och fördjupas er relation. Det är föräldracoachen och föreläsaren Micke Gunnarssons övertygelse. Med inspirerande exempel och konkreta tips kastar han nytt ljus över de eviga föräldraskapsfrågorna om gränssättning, tillit, konflikthantering, prestation, relationsbygge m.m. Boken, som är skriven tillsammans med Caroline Bankler, är ödmjuk och utan pekpinnar. Att vara förälder är bland det svåraste som finns. Men just därför bör vi höja vår medvetenhet. Plötsligt är barnen vuxna. Då har vi i stället en gemensam historia med dem, och det är nu vi kan påverka den.

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

5h 59min

Sidor e-bok:

189

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-10-11

Förlag ljudbok:

Bonnier Fakta

ISBN ljudbok:

9789178875108

Förlag e-bok:

Bonnier Fakta

ISBN e-bok:

9789178874538

Vad andra tycker

Recensioner av Medvetet föräldraskap : om att möta våra barn där de är, inte där vi önskar att de vore - E-bok, Ljudbok

Något av det bästa jag lyssnat på någonsin, och något jag kommer lyssna på många gånger igen

elli

En bok med tydliga,Kloka och lättförståelig tips som passar till oss alla,föräldrar som medmänniska. Gillar när författaren tar med egna exempel och erfarenheter som har hänt hen själv i livet.😍

Veronica

Så otroligt och lugnande röst! Väldigt givande, inte bara i fråga om föräldraskap utan även sig själv som person och ens egna utveckling. Det hänger ju ihop!

Ebba

Jättebra!

Nina