Mellan raderna

- Johanna Schreiber

Betyg 3.7
8h 49min
276 Sidor
Schantz förlag
bookCoverFor

Beskrivning

Mellan raderna är första delen i en ny serie som utspelar sig i bokförlagsvärlden. Med Johanna Schreibers träffande samtidsblick och vassa penna får vi följa människorna kring Schantz förlag och utmaningarna de ställs inför både på jobbet och privat.

Emily är nyskild och har precis börjat hitta sig själv efter att ha lämnat ett trist men tryggt äktenskap. Samtidigt som hon tar hand om självupptagna författardivor och planerar storslagna releasefester balanserar hon känslan av nyvunnen frihet med saknaden efter sin son som bor halva tiden hos sin pappa.

Efter en förlagsfest inleder hon en passionerad relation med den karismatiske serietecknaren Herman. Han uppmuntrar hennes galna idéer och spontanitet, sidor människor i hennes omgivning alltid försökt få henne att hålla tillbaka. Den intensiva relationen med Herman får Emily att tappa fotfästet på ett sätt hon aldrig gjort förut. När hon tar ett beslut som riskerar hela hennes karriär, befinner sig Emily snart i en situation som kommer förändra både hennes eget och många andras liv i grunden.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

1

Tid ljudbok:

8h 49min

Sidor e-bok:

276

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-05-07

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789113105574

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113105567

Vad andra tycker

Recensioner av Mellan raderna - Ljudbok, E-bok

Inte lika bra som den första boken hon skrev, men absolut läsvärd.

Sara

👍

Lena