MeloDrama Queens : vad kan gå fel!

MeloDrama Queens : vad kan gå fel!

Beskrivning av boken

Mimmi och Pirjo - två artister vars storhetstider har passerat bäst-före datum, åker motvilligt på en gemensam turné i förhoppning att slippa tomma lokaler och inställda konserter. Båda lever kvar i sina divabubblor och dessutom har de alltid avskytt varandra ända sedan de träffades i mitten på nittiotalet. Mimmis livlina i den tuffa nöjesbranschen är hennes trogna vänner - MeloDrama Queens.

Välkommen in i en galen nöjesvärld! Att hålla sig aktuell i underhållningsbranschen är en konstart. Att dessutom åldras och försöka hålla jämna steg med digitalisering, influencers och sociala medier, visar sig inte vara helt lätt. I en vardag präglad av konkurrens tar sig MeloDrama Queens igenom glädje, sorg, fram- och motgång tillsammans.

Jakten på att känna sig behövda och bekräftade leder MeloDrama Queens ut på hisnande äventyr. Ena dagen är man en stor stjärna och i nästa stund är det knappt någon som ens känner igen en. Vem vet vad som kan gå fel i en MeloDramatisk värld?

Nanne Grönvall har genom decennier rönt stora framgångar som artist, låtskrivare, programledare i radio och tv och skådespelerska på teaterscener runt om i Sverige.

Vad andra tycker

Recensioner av MeloDrama Queens : vad kan gå fel!