Mer att önska / Farlig lust

Mer att önska / Farlig lust

Beskrivning av boken

Mer att önska
Alessandro Diomedi är hemkallad till faderns dödsbädd. Visserligen är han den rättmätige tronföljaren i Maldinien, men efter att ha flytt landet femton år tidigare har han inte väntat sig att bli tvingad tillbaka till tronen. Där väntar honom den kvinna som utsetts till hans drottning.



Liana Aterno har tränats inför drottningrollen under många år och äntligen har hennes stund kommit. Men Sandro är förändrad och är inte längre den man hon en gång beundrade. Nu blir den största utmaningen att nå fram till hans slutna hjärta.

Farlig lust
Pasja Virsjilas är nära att äntligen få personlig upprättelse när Emily Richardson bryter sig in på hans kontor och stjäl företagshemligheter. Dessutom har hon mage att utpressa honom för att han ska rentvå hennes pappa!



Men Pasja har sina egna villkor. Han ska hålla sin del av avtalet om hon följer med till hans privata ö – det enda stället där han är säker på att hon inte avslöjar något. Men under en tropisk storm blåser vinden bort både misstankar och hemligheter för att avslöja något ännu farligare – lust!

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Mer att önska / Farlig lust