Mer jul i Snowdonia

- Lilly Emme

Betyg 3.8
6h 5min
196 Sidor
Snowdonia
bookCoverFor

Beskrivning

Det börjar verkligen dra ihop sig i walesiska Snowdonia. Julen är återigen på ingång och i den lilla byn Bach Tref Môr har Hollys pub, Harpan och grisen, äntligen börjat gå med vinst. Det betyder dock inte att Holly själv är helt nöjd. Hon är nämligen ytterst misstänksam mot pojkvännen Baptistes nyinflyttade samarbetspartner, Alys. Någonstans ligger en hund begraven, men än har hon inte lyckats lista ut var. Ska hon lyda Baptistes råd och släppa saken?

Holly söker hjälp hos Chloe, som i sin tur gör sitt bästa för att lösa sin adoptivdotters problem i skolan. Till jul har hon dessutom bjudit in Ethan och Colin till herrgården. Efter en ansträngande tid, med intensiva studier och auktoritära föräldrar, ser de båda männen fram emot en paus från Cambridge. Men just som de gör sig redo för resan, dyker plötsligt en oväntad gäst upp. Allt är således inte frid och fröjd när julhelgen närmar sig med stormsteg. Och bortom horisonten lurar ett olycksbådande oväder...

Lilly Emme är en kattälskande författare som skriver rappa och humoristiska feelgoodberättelser, som ofta stannar kvar i hjärtat hos läsaren. Efter att ha bott många år i Cambridge, England, återvänder hon gärna dit i sina böcker.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Serie:
Tid ljudbok:
6h 5min
Sidor e-bok:
196
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-11-30
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726942668
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726942651

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)