Midsommarnatt - erotisk novell
      
Dela boken    
”Elin drog långsamt av Alicias trosor, och tog tag i hennes knän för att dra henne till sig.
”Men Alex då?” sa Alicia, fastän hon insåg att det antagligen inte spelade någon roll.
Sabine skrattade till, och gav Alicia en kyss.
”Allt är tillåtet här”, sa hon, och i samma stund kände Alicia hur Elins tunga började glida med mjuk följsamhet över hennes inre blygdläppar.”
Alicia och barndomsvännen Alex ska spendera midsommar i skärgården tillsammans med Alex nya flickvän, Sabine. I bilen påväg mot festen börjar Alicia se Alex i ett annat ljus. Hon fantiserar om hans välformade muskler trycka mot hennes bröst ... Det är så förbjudet. Smutsigt.
Väl på festen är alla glada och gruppen känns så sammansvetsad. Alla är så intima mot varandra ... Och är inte Sabine lite väl närgången? Det blir en midsommarnatt fylld av överraskningar som Alicia sent ska glömma. Katja Slonawski skriver spännande och erotiskt laddade noveller om vardagliga människor i oväntade situationer. Med fokus på den ljuvligt bubblande känslan som bara beröring och förväntan kan åstadkomma, gestaltar hon komplexa karaktärer som utmanar gränserna för den traditionella sexnovellen. Katja Slonawski är novellist och ordkonstnär, bosatt i Skåne, född och uppvuxen i Göteborg.
Visa mer