Midvintermörker- Lars Wilderäng

Betyg 4
18h 46min
406 Sidor
Midvintermörker
bookCoverFor

Beskrivning

Annandagens tidiga morgon 2012 vaknar svenskarna upp till en ny värld. Ett strömlöst och mörkt Sverige. En dag då allting förändras.

Sabotage mot den ryska gasledningen Nord Stream följt av en rysk militär storövning i Östersjön har plötsligt förvandlats till ett regelrätt anfall mot Sverige. Från Försvarets Radioanstalts lyssnarpost söder om Göteborg, till Faluns vintermörka skogar eller ett Malmö på gränsen till sammanbrott, och till ett iskallt Östersjön med ett vindpinat Gotland, får vi följa ett antal personers upplevelser under ett dygn som skakar
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

1

Tid ljudbok:
18h 46min
Sidor e-bok:
406
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2012-05-04
Förlag ljudbok:
Massolit Förlag
ISBN ljudbok:
9789186649647
Förlag e-bok:
Massolit Förlag
ISBN e-bok:
9789186649340

© Massolit Förlag (Ljudbok)

© Massolit Förlag (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Midvintermörker - Ljudbok, E-bok

Dunder

Daniel

Trovärdig och detaljerad bok! Dock med "andan i halsen"!

Roland

Bra bok

Hugo

Mycket bra illustration av hur ett anfall på Sverige kan gå till. Greppar tag i lyssnaren och man vill aldrig sluta lyssna!

Daniel

Kusligt att dikten och verklighet har förenats 10 år senare

Anders

Ja vad ska jag säga, jag fattar att jag inte är målgrupp för den här boken. Om du älskar att läsa reglementsmässiga radiomedelanden sida upp och sida ner istället för litterärt innehåll, då är den här boken verkligen för dig. Om du struntar i språk, karaktärer och gott berättande och bara vill ha lite köttigt krig så har du kommit helt rätt! Enjoy! Uppläsaren gör sitt bästa.

Elvira

Skrämmande aktuell 2022

Anders

Klass rakt igenom

Tredje boken av Lars Wilderäng har läst Marviken och Drönarhjärta. Kommer lyssna på resten av serien direkt. Skrämmande verklighet i fiktion.

Robert

Bra

Bra

Oskar

Spännande bok som mot slutet verkligen fångade mitt öra. Tyvärr så saknade jag mickel pauser i läsningen särskilt när berättaren hoppade till ett nytt scenario.

Thomas

väldigt spännande. inte hunnit läsa klart än men hittills håller den.

Anders