Mikael Persbrandt : Så som jag minns det- Carl-Johan Vallgren

Betyg 4.4
14h 9min
455 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

"Jag har gråtit och skrattat under arbetet med denna bok. Så fyllda av brunnar av skam och ångest var mina minnen att jag fick tillverka ett öskar av silver för att kunna se ljuset reflekteras, det ljus som faktiskt utgjort en betydande del av min historia. Att hålla sitt liv mellan tummen och pekfingret i form av ett manuskript är en mycket märklig upplevelse, sorgsen men nödvändig. Jag ångrar ingenting men många tårar har fallit."

I Så som jag minns det berättar Mikael Persbrandt för första gången om uppväxten med en ensamstående mamma, kampen för att slå igenom som skådespelare, drömrollerna på Dramaten och filmsuccéerna som följer på varandra. Om de kaotiska åren med missbruk och livet idag.

En självutlämnande och brutalt ärlig berättelse om att nå botten och ta sig upp igen.

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

14h 9min

Sidor e-bok:

455

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-04-19

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176518281

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100173142

Vad andra tycker

Recensioner av Mikael Persbrandt : Så som jag minns det - E-bok, Ljudbok

Livskraftig, ren och rak. En människa som visar att människan är kapabel. Att både misslyckas men framför allt lyckas.

Gabriel

Känslosamt utlämnande och med till sist en hög självinsikt. Håller tummarna att det håller för familjen och att de få ett vanligt o lugnt liv framöver 🙏

Jannica

Läst boken tidigare och nu lyssnat på den. Bra jobbat Micke, Du fixade det och klarade otroligt mycket även under de svåra jobbiga åren👍 Mycket bra bok

Eva

Vilket liv ! 😢

Rolf

Så jäkla braaaaa ♥️♥️♥️ Mina promenader har varit så lätta, njuta av rösten och få skratta till lite då och då … fälla en tår bakom solglasögonen… känna all ångest och frustration… 😞😞 Lycka till Micke med ditt spännande liv

Mona

Otroligt gripande bok

Ida

Att denna skicklige skådespelare har levt ett "vilt" liv, har inte undgått mig. Att det har varit SÅ vilt, hade jag ingen aning om. Likväl har jag alltid gillat hans insatser på scenen och framför kameran. Han beskriver på ett utmärkt sätt, hur han nu har "landat", och blivit "fri", som han själv uttrycker det. Med ett otroligt rikt språk, och med en stark inlevelse, skriver han och läser här, om sin livsresa.

YLVA

Lysande!

Ingela

Fantastiskt bra bok, så öppen och ärlig.

Gabriella

Otroligt fångande bok! Ger en helt annan bild av Mikael än vad media målat upp under de senaste 20 åren. Rekommenderas till alla!

Max

Micke has a fantastic, hypnotic voice!

Lasse

Fantastisk uppläsning En otroligt bra bok

Christina

Mycket bra!

Gudrun

En otroligt bra bok .Mycket läsvärd

Margareta

Tack för så intressant bok och för att du delar med dig. Önskar dig och din familj ett lugnt och skönt liv tillsammans. Så skönt och fint att du tog dig ur det destruktiva liv du hade och så fint och stort av Sanna att hon förlät dig efter allt. Hoppas inte allt dåligt/sjukligt utan även en del gott kommer från Åland hälsar en ålänning 😊. Hoppas du själv läser detta.

Eva