MILF Dagboken

MILF Dagboken

Sagopojken och Jag

Beskrivning av boken

Det är min tur nu. Jag har uppfyllt samhällsplikten med familj och jobb. Nu ska jag ligga runt så mycket jag kan innan jag dör. Det finns bara en regel: Han får inte vara under 25. Eller 21...inte under 21 år.

Kevin är en ung hockeyspelare som gillar när jag berättar sagor för honom. Som "Rödluvan och vargen", och jag är vargen som biter tag i honom när han ligger i bilens baksäte och snuttar på mina bröst, i godan ro.

Lite senare befinner vi oss på en mörk parkeringsplats med sju, heta dvärgar som njuter av mig som en riktigt smutsig Snövit.

Kevin ser hungrigt på, för att ta sedan ta hand om mig på skönaste sätt, som den duktiga lilla pojke han är.

Slutligen, i en stuga i skogen - blir han min alldeles egen Gulliver - insnärjd i rep, och vi njuter maximalt av varandra.

Det här är inga berättelser för puritaner...eller jo...läs och kom ur det där trista sinnestillståndet du är i. Livet är kort!

MILF Dagboken består av 7 noveller där jag berättar allt om mina busiga möten med unga män. Där finns något för alla smaker, för min nyfikenhet är högre än min moral... Det som förenar dessa berättelser är min eviga kärlek till unga, vackra män och min förmåga att veta vad både de och jag behöver.

Författare.Kay Coquette

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av MILF Dagboken