Miljonären - Carolines bok 1

Miljonären - Carolines bok 1

Beskrivning av boken

Caroline Stierna är lyckligt gift med sin Jesper och båda två har framgångsrika juristkarriärer, om än väldigt olika. Sexet har det aldrig varit något fel på och när de möts mellan lakanen är det fortfarande fantastiskt efter flera årtiondens äktenskap.
Men när Caroline kommer i kontakt med entreprenören och miljonären Alistair Smalls i samband med en ny affär på advokatfirman, måste hon ifrågasätta sin stabila tillvaro. Speciellt när hon blir inbjuden till ett av hans lyxkryssningsfartyg för att få en känsla för affären. Kan hon hantera lusten som gör sig påmind i hans sällskap? Vill hon ens trycka undan den?

Delarna om Caroline i serien Bokklubben Basic Instinct innehåller en mörkare spin på klassisk chick-lit och skildrar en mogen kvinnas krokiga väg genom äktenskap, hemligheter och att försöka hitta sig själv. Serien tillhör genren erotisk romance och kan bäst beskrivas som en modern Sex and the City.

Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Miljonären - Carolines bok 1