Mimmis krog

Mimmis krog

Beskrivning av boken

Det är morgon på den karibiska ön S:t Anne. På trappan sitter Mimmi med en solvarm mango i handen och en trappa upp sover hennes dotter Elly. Att hon skulle bli kvar här var knappast något hon anade när hon i uselt skick lämnade Sverige. Efter en katastrofal skilsmässa – och efter att ha tvingats sluta på reklambyrån där hon arbetade – fick hon rådet av sin terapeut att förändra sitt liv. Kanske en resa? Ett par veckor i solen, var tanken. Nu har det gått tio år.

Följ med Mimmi till hennes karibiska krog. På vägen får du också lära känna den rödhåriga servitrisen Sanna och följa hennes kamp som ensamstående mamma i Stockholm. Sonen David är ett älskat resultat av en semesterflirt, men utan Sannas syster Sofi hade hon aldrig fått ihop vardagen. Men nu behöver David snart få träffa sin pappa – och Sanna behöver vara ledig. Så en kväll kommer Bengt till puben på Odengatan där hon arbetar.

Annica Triberg har under flera år bott i Karibien, vilket märks i den varma beskrivningen av öborna och deras liv. Mimmis krog är hennes debutroman, men hon är långt ifrån en debutant; bakom sig har hon runt 40 fackböcker av olika slag, flera med fokus på gastronomi, vin, resor och kultur.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Mimmis krog