Min bästa väns pojkvän

- Anna Keiler

Betyg 4
8h 41min
298 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Efter skilsmässan har Caroline nästan gett upp hoppet om den stora kärleken – tills hon blir blixtförälskad i en besökare på farmoderns äldreboende. Eftersom mannen bär vigselring lägger hon band på sina känslor, men han finns kvar i hennes tankar, även lång tid efter mötet.

Adam har inte återhämtat sig efter den tragedi som drabbade honom två år tidigare. Han lever ett ensamt och inrutat liv, och hans vänner tycker det är dags att han ändrar på det. De övertalar honom att börja dejta, vilket han motvilligt går med på. Genom en dejtingapp träffar han Jennie, som tar livet med en klackspark och förhoppningsvis är den motpol han behöver.

När Carolines vän Jennie presenterar sin nya pojkvän Adam får Caroline en chock. Det är ju han, mannen hon inte kan sluta tänka på! För att inte svika Jennie gör Caroline sitt bästa för att dölja sina känslor för Adam, men till slut går det inte längre och Caroline fattar ett beslut som drastiskt förändrar hennes liv.

”Min bästa väns pojkvän” är en romantisk och humoristisk roman om vänskap, kärlek och familjerelationer. Om att våga släppa det förflutna, följa sina drömmar och ge kärleken en andra chans.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

8h 41min

Sidor e-bok:

298

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-05-09

Förlag ljudbok:

Lind & Co

ISBN ljudbok:

9789180189552

Förlag e-bok:

Lind & Co

ISBN e-bok:

9789180183376

Vad andra tycker

Recensioner av Min bästa väns pojkvän - Ljudbok, E-bok

Bra! En bok man bara vill fortsätta lyssna på

Tove

Riktigt mysig feelgood. Svårt att sluta läsa!

Helena

😀

Gullig & varm om drömmar & kärlekens irrfärder

Tina