Min son och livet efter detta- Elisa Medhus

Betyg 4.1
251 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Kärleken känner inga gränsen – inte ens döden.

Innan Elisa Medhus tjugoårige son Erik tog sitt liv trodde inte Elisa på ett liv efter döden. Som framgångsrik läkare var hennes tro på vetenskapen. Men allt ändrades när Erik tog kontakt med henne och familjen från andra sidan. På samma gång tragiskt och upplyftande talar Erik med en röst full av visdom, ljus och djup. Han beskriver sina egna erfarenheter och erbjuder oss nya svar om själens natur, om döden och om livet – svar som kan förändra våra liv i grunden. Min son och livet efter detta är en intim, hjärtskärande och upplysande berättelse som bjuder in till en emotionell resa från sorg till helande, från tvivel till tro. Här besvaras de mest grundläggande frågorna om vad det innebär att vara människa.

Elisa Medhus är fembarnsmor och läkare med över trettio års praktik inom invärtesmedicin. Hon har skrivit ¬ era pris belönta böcker om föräldraskap och har föreläst på skolor, i föräldragrupper och på företag. Sedan hennes tjugoårige son Erik begått självmord startade hon bloggen Channeling Erik, där hon skriver om sin sorg.

Jag bjuder dig att följa med Erik och mig på den här resan. Se boken som en guide till livet efter detta – en sorts handbok, i vilken du kan gå tillbaka till vissa kapitel om och om igen, efter behov. Ibland kommer du att gråta. Ibland kommer du att skratta. Ibland kanske du stannar upp i förundran. En del läsare sörjer, precis som jag. En del vill komma över rädslan för döden. En del längtar efter att kunna se helheten och förstå meningen med livet och döden. Vilka motiv du än har kommer vi tillsammans att utforska meningen med den mänskliga erfarenheten, dödsprocessens natur, bevisen för ett liv efter detta och hur det är uppbyggt, själens och medvetandets överlevnad och fysiken bakom alltsammans. Många av er inleder resan som skeptiker, precis som jag gjorde. Jag hoppas att vi kan avsluta resan tillsammans i fridfull upplysning.
Elisa Medhus

Författare:

Format:

E-bok

Sidor e-bok:

251

Språk:

Svenska

Utgiven:

2015-11-27

Förlag e-bok:

Massolit Förlag

ISBN e-bok:

9789187505690

© Massolit Förlag (E-bok)