Min syster, seriemördaren- Oyinkan Braithwaite

Betyg 3.4
5h 20min
149 Sidor
Thrillers
bookCoverFor

Beskrivning

Med Femi blir det tre. Tredje gången räknas man som en seriemördare.

När Korede hastigt måste lämna sin framdukade middag efter ett uppskakande telefonsamtal från sin syster, Ayoola, vet hon vad som väntas av henne: blekmedel, gummihandskar och nerver av stål.
För tredje gången har Ayoola gjort sig av med en pojkvän under parollen "självförsvar", och för tredje gången måste Korede städa upp röran efter sin dödsbringande lillasyster. Korede vet att hon borde gå till polisen, inte minst för att bevara resten av Nigerias manliga befolkning, men hon älskar sin syster och blod är tjockare än vatten ... Åtminstone fram till den dag då Ayoola börjar dejta en läkare på det sjukhus där Korede arbetar som sjuksyster. Och inte vilken läkare som helst, utan den man Korede varit kär i ända sedan de först träffades. Hon är inte villig att låta honom möta döden genom en kniv i ryggen men att rädda honom skulle innebära att hon måste offra sin syster.

'Min syster, seriemördaren' är en vass thriller som trots sin svarta humor har en hård kärna – en bok om moraliska dilemman, våld, trauman och familjerelationer. Samtidigt är det en hyllning till systerskap och lojalitet.

Uppläsare:
Översättare:
Fredrika Spindler
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Del:

2

Tid ljudbok:
5h 20min
Sidor e-bok:
149
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-01-14
Förlag ljudbok:
Lind & Co
ISBN ljudbok:
9789178612031
Förlag e-bok:
Lind & Co
ISBN e-bok:
9789178616596

© Lind & Co (Ljudbok)

© Lind & Co (E-bok)