Min vän Anna : Den sanna berättelsen om den falska arvtagerskan som svindlade New Yorks societet- Rachel DeLoache Williams

Betyg 3.8
10h 41min
317 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Anna Delvey är världsvan, ambitiös, förmögen och tar sig på nolltid in i New Yorks innersta kretsar. Rachel, som jobbar på tidskriften Vanity Fair, träffar Anna under en utekväll med gemensamma kompisar och de blir snabbt goda vänner. Anna är generös – hon bjuder på middagar, drinkar och träningspass med en av New Yorks mest eftertraktade personliga tränare.

När Anna bjuder med Rachel på en resa till Marrakech säger hon ja. Men Annas kreditkort slutar mystiskt att fungera och drömresan övergår i ett mardrömsscenario. Anna ber Rachel lägga ut pengar för flygbiljetter, shopping, middagar och den lyxiga villan de hyr.

Anna svär att hon ska betala tillbaka så fort de är hemma i New York, men väl där händer ingenting. När Rachel alltmer desperat försöker få tag på henne upptäcker hon att Anna har lämnat ett spår av obetalda fakturor efter sig, var hon än har varit. Efter en osannolik händelsekedja är Rachel plötsligt inblandad i jakten på stadens mest ökända bedragerska.

Uppläsare:
Översättare:
Ylva Mörk
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
10h 41min
Sidor e-bok:
317
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-11-09
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Nona
ISBN ljudbok:
9789189177130
Förlag e-bok:
Bokförlaget Nona
ISBN e-bok:
9789189177123

© Bokförlaget Nona (Ljudbok)

© Bokförlaget Nona (E-bok)