Mindfulness Kroppsscanning -RENING

”Mindfulness är en mänsklig egenskap och ett förhållningssätt som gör att du kan ta vara på ögonblicket och utveckla dina fulla resurser. 

Med enkla övningar får du hjälp att klara av pressen i privat- och yrkesliv. Du blir mer uppmärksam och medveten och lär dig att minska stress och att fokusera på det som är väsentligt.”

Denna vägledda mindfulness övning kan du använda dig av när som helst under dagen. Denna mindfulness övning hjälper dig att vila både mentalt och fysiskt. Med hjälp av denna vägledda mindfulnessövning så kommer du kunna släppa på dina inre och yttre spänningar, ge dig vila och energi.

Med det kommer du kunna somna och sova bättre.

Camilla Gyllensvan  vägleder dig genom hela övningen.

”Alla framgångsrika människor använder sig av mental träning och mindfulness, allt för inte låta negativa tankar och störande omständigheter stoppa den framgång som är till för dem. 

Och du kan göra det samma.”

Forskning  visar att människor, oavsett ålder som tränar mental träning och mindfulness, har ökade förutsättningar i livet att kunna skapa sig hög personlig livskvalitet i alla olika situationer som livet ger.

Camilla Gyllensvan är Licensierad internationell Mental Coach och ledarskapsutvecklare 

Hon är Internationell coach via ICC och Internationell NLP Trainer via ICNLP. 

Under de senaste 10 år har Camilla coachat enskilda personer och grupper att bli tydliga i sin kommunikation  med sig själv och andra,nå sina mål och drömmar, träna sin attityd till livet.
Inspelningstid: 17 minuter 

Visa mer