Minnen och missförstånd- Jim Carrey, Dana Vachon

9h 39min
235 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Möt Jim Carrey. Visst, han är en vansinnigt framgångsrik och älskad filmstjärna som nästan drunknar i pengar och privilegier – men han är också ensam. Kanske har han sina bästa år bakom sig. Kanske börjar han till och med bli tjock? Han har testat bantning, gurus och att gosa med sina specialtränade israeliska vakthundar, men inget kan skingra det mörka molnet av tomhet och leda. Inte ens de kloka råden från bästa hans vän, skådespelaren och dinosauriekraniesamlaren Nicolas Cage, är nog för att dra upp Carrey ur eländet.

Men så träffar han Georgie, skoningslös ingeny och hans livs kärlek. Och med hjälp av filmskaparen Charlie Kaufman får Jim en roll i en gränsbrytande film som kanske kan hjälpa honom att upptäcka en ny sida av sig själv. Äntligen – hans väg till en Oscar! Allt ser plötsligt ljusare ut.

Men universum har andra planer.

I Minnen och missförstånd berättar Jim Carrey och Dana Vachon en skruvad historia om skådespeleri, agenter, kändisskap, privilegier, vänskap och kärlek. Den handlar också om bekräftelsebehov, rädslan för att glömmas bort och den katastrofartade undergången av inre och yttre världar. Resultatet är en orädd, delvis självbiografisk roman, en modig dekonstruktion av en persona och en brännande humoristisk drift med Hollywood.
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
9h 39min
Sidor e-bok:
235
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-10-27
Förlag ljudbok:
HarperCollins Nordic
ISBN ljudbok:
9789177190585
Förlag e-bok:
HarperCollins Nordic
ISBN e-bok:
9789150766646

© HarperCollins Nordic (Ljudbok)

© HarperCollins Nordic (E-bok)