Minns att du ska dö

- Åsa Bonelli

Betyg 3.7
8h 2min
213 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

»En riktigt rafflande spänningsbomb fylld av kärlek, svek och hämnd.« Johannas Deckarhörna

EN MAN HITTAS MÖRDAD på Klara Norra Kyrkogård och fallet hamnar på åklagare Tom Westers skrivbord. Snart går det upp för honom vem mannen är: barndoms-vännen Michael Strand, vars stora hjärta och dåliga samvete lett honom hela vägen till heroinsprutorna på Sergels Torg.

Samtidigt vaknar mångmiljardären Simon Nobelius upp i Djursholm i en sedvanlig bakfylla. Allt är som vanligt tills ett mail landar i hans inkorg, med en länk till en artikel om en mördad man på en kyrkogård i centrala Stockholm.

Tre män och tre vitt skilda liv sammanbundna av en trettio år gammal hemlighet. Och nu har det förflutna hunnit ikapp dem. Hela händelsekedjan sätts igång av en träask innehållande en ros, med texten Memento Mori inristad på locket ...

Minns att du ska dö är en spänningsroman som sträcker sig över tre decennier, där det förflutna möter nuet och där illvilja och grymhet inte har någon ålder.

»När du vet att du borde släcka lampan och sova, du vet att du kommer få lida för det i morgon men trots det ligger du där och tänker BARA EN SIDA TILL ... då är boken bra, ja, jag vill påstå att den är galet bra!« Jennies boklista

»Spännande, stark och skickligt skriven!« Jennies boklista

»Åsa lyckas med konsten att trollbinda mig från rad ett.« Betyg 5 av 5, Bokprataren
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
8h 2min
Sidor e-bok:
213
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-02-12
Förlag ljudbok:
Louise Bäckelin Förlag
ISBN ljudbok:
9789177991748
Förlag e-bok:
Louise Bäckelin Förlag
ISBN e-bok:
9789177990321

© Louise Bäckelin Förlag (Ljudbok)

© Louise Bäckelin Förlag (E-bok)