Miraklet i Tunneberga

Betyg 3.9
7h 27min
220 Sidor
Kyrkoherden på Kullahalvön
bookCoverFor

Beskrivning av boken

I Tunneberga by bär invånarna på en hemlighet - och inte vilken hemlighet som helst. Kyrkoherden Ylva är ofrivilligt i centrum av det hela och har vakat över den i alla år, i skydd av sin till synes fläckfria prästfasad.

När den pensionerade kriminalkommissarien Walter flyttar till Tunneberga börjar det genast tisslas och tasslas bland byborna. Med sitt idoga grävande i byns historia lär det inte dröja länge innan han är dem på spåren. Men om hemligheten och historien bakom kommer ut så står hela byn på spel. Hur ska de kunna stoppa honom?

"Miraklet i Tunneberga" är en humoristisk, spännande och fartfylld berättelse, där byborna måste enas för att genomföra den största blåsningen i skånsk historia. Allt för att förhindra att deras väl bevarade hemlighet avslöjas – och hotar att förstöra allt de byggt upp.

Helena Stjernström är förutom författare även frilansande redaktör och tv-producent och har arbetat med allt från inredningsprogram och Bingolotto till Uppdrag granskning och Kalla Fakta. Hon lever numera huvudsakligen i en liten by på Kullahalvön som gett inspiration till boken, men arbetar även i Stockholm, Göteborg och Los Angeles. "Miraklet i Tunneberga" är hennes fjärde roman och den första i en serie om mysterier på Kullahalvön.

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

1

Tid ljudbok:

7h 27min

Sidor e-bok:

220

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-08-18

Förlag ljudbok:

Saga Egmont

ISBN ljudbok:

9788726707229

Förlag e-bok:

Saga Egmont

ISBN e-bok:

9788726708349

Vad andra tycker

Recensioner av Miraklet i Tunneberga

Välskriven och underhållande med en god portion humor.

Jimmy

Bra

Eva

Spännande och smårolig hela tiden. Uppläsningen är fantastisk.

Carina

Bra

Linda