Mitt hjärta går på

Betyg 3.5
5h 20min
166 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Den 22-åriga konditorn Chavve är antagligen den ensammaste romantikern på hela Södermalm. Efter tre år i storstaden har han fortfarande inte lärt känna någon och varje kväll slutar i ensamhet med stora bakverk framför filmen Titanic. På andra sidan vattnet bor Pontus kvar i pojkrummet hos sin brokiga familj. Skådisdrömmarna har bleknat, tillsammans med allt det där andra som skulle bli framtiden, och har ersatts med hypokondri och tvångstankar.

När en dejtingapp kopplar samman killarna blir de snabbt en del av varandras liv, och Chavve verkar äntligen ha hittat det han sökt efter så länge. Men Pontus liv kraschar, och allt som blev så bra är plötsligt borta. Fast Chavve tänker inte ge upp så lätt. Och han har en plan.

Mitt hjärta går på är en romantisk komedi om ensamhet, förhoppningar och den totala maktlösheten i att vara kär. En rolig men rörande historia, berättad från två unga killars perspektiv, om hur viktigt det ibland kan vara att våga lite mer i livet. Att ge sig hän.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

5h 20min

Sidor e-bok:

166

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2015-09-08

Förlag ljudbok:

Bokfabriken

ISBN ljudbok:

9789176291399

Förlag e-bok:

Bokfabriken

ISBN e-bok:

9789176291351

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Mitt hjärta går på -
Ljudbok, E-bok

Väldigt fin skildring av livet, när det inte är helt enkelt. Men ändå med många komiska kommentarer, som fick mig att le. Jag kan varmt rekommendera den!

Anette

En något rörig men fin berättelse som säkert bottnar i verkligheten. Nu ser jag vilket stort eller stora steg du tagit när jag tidigare läst dina senaste böcker.

Lill