Monstergrisens gåta

Betyg 4.6
1h 32min
Hotell Gyllene Knorren
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Nytt fartfyllt äventyr om den knasiga familjen Rantanen och livet på hotell Gyllene Knorren! Måns Gahrtons och Johan Unenges populära serie lockar både barn och vuxna till skratt i ett nytt kaosartat äventyr med mycket humor.

Familjen Rantanen driver världens bästa hotell. Det saknar egentligen bara två saker: gäster och pengar …

Det har blivit dags för Halloweenfirande på hotellet, men mamma Ritva tycker att sånt mest är trams. Hon tänker bjuda gästerna på lugn och eftertanke istället för läskigheter. Grannarna på Grossman hotell däremot, har förberett pumpor, spökpynt och kusliga överraskningar i veckor och är helt fullbokade.

Pappa Roger och storasyster Isadora inser att de måste hitta på något, annars kommer inte en enda gäst att dyka upp på Gyllene Knorren. Och då blir det verkligen kris!

Nu gäller det att tänka snabbt, och hoppas på att lillebror Ingo och hans glupska minigris Pyret inte ställer till det som vanligt. Eller gör de?

Monstergrisens gåta är den sextonde delen i Måns Gahrtons och Johan Unenges älskade serie om den knasiga familjen Rantanen.

Lyssna också på: Den mystiska gästen, Spöket i rum 13, Loke den lömskes skatt, Sommarkaos på Guldkusten, Den oerhört hemliga dammsugaren, Korv med bröllop, En förknorrad vinter, Den vilda jakten på dårpippin, Dammråttornas tappra riddare, Rivalen från Karelen, Världens grisigaste tjuv, Klantverkarna och konstkuppen, En bedragare på hotellet, Se upp för spionerna! och Djuren checkar in.

Format:

Del:

16

Tid ljudbok:

1h 32min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-09-21

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176516591

Vad andra tycker

Recensioner av Monstergrisens gåta

Super läääskig 🤣

Idun

Bra

rasmus