Mord i Central Park

- Patricia Cornwell

Betyg 3.6
15h 52min
507 Sidor
Kay Scarpetta
bookCoverFor

Summering av boken

New York, veckan före jul. Kay Scarpetta jobbar dubbelt som kriminalteknisk analytiker för ett tv-program och chef för stadens rättsläkarkontor. Men berömmelsen har en baksida.

Under en direktsänd pratshow får hon frågor om det sensationella fallet med Hannah Starr, som har försvunnit och antas vara död. Under samma program får hon också ett uppseendeväckande samtal från en före detta patient till rättspsykologen Benton Wesley. När Kay återvänder hem till lägenheten väntar ett paket i receptionen som misstänks innehålla en bomb.

Snart är Scarpetta indragen i en härva där en sexbrottsanklagad skådespelare och en försvunnen miljonärska figurerar. Samtidigt vill CNN att Kay ska lansera en TV-show som heter Scarpettafaktorn. Med tanke på de bisarra händelserna som redan är i omlopp fruktar hon att hennes växande berömmelse ska få folk att tro att hon har en "särskild faktor", ett sjätte sinne som hjälper henne att lösa alla fall. Hon undrar om hon kommer att sluta som andra TV-personligheter: en stereotyp byggd på henne själv.

Mord i Central Park är den sjuttonde boken i serien om Kay Scarpetta och den välbekanta rollistan är tillbaka i New York.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Nils Larsson

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

18

Tid ljudbok:

15h 52min

Sidor e-bok:

507

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-06-13

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789113045924

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113047591

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Mord i Central Park - Ljudbok, E-bok

Hade nog inte läst den klar om jag inte hade haft BookBeat. Väldigt mycket innan det väl började hända nåt…

Catharina