Mord och gröna skogar

Betyg 3.8
7h 1min
199 Sidor
Katarinas eminenta detektivbyrå
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Katarina Zapp, Luleås mest excentriska och i och för sig enda privatdetektiv, har alltid gillat att stå i händelsernas centrum. Men när hon anlitas för att lösa ett hundra år gammalt mord samtidigt som drottningen av Sverige försvinner vid ett besök på det lokala caféet känner till och med Katarina att det är en smula turbulent.
Insatserna ökar dessutom när hennes gode vän och uddens främsta hippie blir huvudmisstänkt för försvinnandet. Och som om det inte vore nog ber bästa vännen Greta henne om hjälp med att mörka ett mord!
"Mord och gröna skogar" är tredje delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i gyllene samarbete med Mattias Boström.

Sagt om bokserien:
”Texten flyger fram och det sprudlar av gott humör” (Catharina Ingelman-Sundberg)
"Berättarglädje när den är som bäst! Har ett konstant leende på mina läppar, bara avbrutet av fniss då och då! Suveränt" (TV4:s boktipsare Johan Anderblad på Instagram)

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

7h 1min

Sidor e-bok:

199

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-08-02

Förlag ljudbok:

Lind & Co

ISBN ljudbok:

9789179953102

Förlag e-bok:

Lind & Co

ISBN e-bok:

9789180187855

Vad andra tycker

Recensioner av Mord och gröna skogar

Känns som en bok som är skriven under en eftermiddag. Så mycket rabbakalja så den var bara jobbig att lyssna färdigt på.

Ida

Okej.

Marie

Rolig, mysig, spännande

Linda

Rolig och spännande

Anna