Mord.net- Dag Öhrlund, Dan Buthler

Betyg 3.7
16h 45min
471 Sidor
Jacob Colt
bookCoverFor

Beskrivning

Den kriminella verksamheten på Internet bara växer och mörkertalet vad gäller it-brott är stort. Internationella ligor specialiserar sig på ekonomisk utpressning, trafficking och andra brott som är näst intill omöjliga att spåra.

En ung flicka i Hässelby blir brutalt ihjälskjuten av en tysk ingenjör hon aldrig träffat. En fyrtiosjuårig mor i Australien och en av topparna i Stockholms finansvärld förvandlas plötsligt till kallblodiga mördare. Frågorna hopar sig. Vem är den amerikanske soldaten som bryter nacken av en dataprogrammerare på färjan mellan Helsingfors och Stockholm och varför mördar en ledande politiker i Italien ägaren till ett pappersföretag i Malmö?

Världens poliskårer står maktlösa när en våg av ouppklarade mord sveper över en lång rad länder, samtidigt som internationella företag utsätts för utpressning på nätet.

Den svenske polisen Jacob Colt arbetar med några av fallen som inträffat i Sverige och när han tar kontakt med utländska kolleger börjar de ana ett samband mellan de till synes godtyckliga morden.

Spåren pekar mot Ryssland där mörka krafter har byggt ett gigantiskt mordnätverk med hjälp av Internet ...
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

1

Tid ljudbok:
16h 45min
Sidor e-bok:
471
Språk:
Svenska
Utgiven:
2016-04-25
Förlag ljudbok:
Massolit Förlag
ISBN ljudbok:
9789132600869
Förlag e-bok:
Massolit Förlag
ISBN e-bok:
9789176790649

© Massolit Förlag (Ljudbok)

© Massolit Förlag (E-bok)