Mördaren är på väg- Ulf Broberg, Kjell E. Genberg

Betyg 3.7
6h 27min
173 Sidor
Förvillande lik
bookCoverFor

Beskrivning

I en eldhärjad stuga i ett skogsområde nära Uppsala hittas en död kropp. Identifieringen av offret blir svår och ställer till bekymmer för utredningsledaren Kenneth Klintman och hans båda medhjälpare, Lisa Norén och Katarina Solberg. Spåren leder så småningom till Hälsingland och niporna vid Ångermanälven. Samtidigt hittas flera döda kvinnor längs E4 i både norr och söder.

Polistrion i Uppsala börjar ana vem seriemördaren kan vara, men ett förfluget ord upplyser gärningsmannen om att han är avslöjad. Han beslutar sig för att tysta kommissarie Solberg och det hela blir en rafflande kamp mellan två viljestarka motståndare.

”Mördaren är på väg” är den tredje, fristående delen i serien om de tre poliserna Kenneth Klintman, Lisa Norén och Katarina Solberg. Ulf Broberg är journalist i botten och har framför allt engagerat sig i frågor som rör samhällsproblem, inte minst organiserad kriminalitet. Kjell E. Genberg är en av Sveriges mest produktiva författare inom olika genrer, främst kriminallitteratur.

Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

3

Tid ljudbok:
6h 27min
Sidor e-bok:
173
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-15
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180004794
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180004800

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)