Morden som skakat Sverige

Morden som skakat Sverige

Beskrivning av boken

Han rör sig så tyst som möjligt i lägenheten sent på natten. Planen är att genomföra det han planerat utan att väcka barnen, de kan aldrig få veta vad deras pappa har gjort. Med en gjutjärnspanna i handen och en kniv gömd på sig rör han sig mot sovrummet där hans sambo sover tillsammans med deras små barn.

Mördaren Janne Tuomela ska bli känd som den leende styckmördaren, efter att ha utfört en av de mest bestialiska morden i svensk historia. En kall februaridag får polisen in samtal om att boende sett en man dumpa något i sjön Södra Yngern utanför Södertälje, senare hittar de blodspår på isen. Vad de finner i det iskalla vattnet ska komma att skaka hela landet, och bli ihågkommet som ett av de mest brutala brott som utretts av svensk polis.

Här berättas den sanna historien om den leende styckmördaren, men också om de mördade spädbarnen som hittades utanför Bro och andra brott som skakat hela Sverige.

Allers Brott, "Spännande läsning från Allers Brott. Serien bjuder på verkliga berättelser om grymma mord, mystiska försvinnanden och gripande livsöden. För alla krimälskare!"

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Morden som skakat Sverige