Mörk sol- Kaj Branzell

Betyg 3.9
10h 58min
376 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Vulkanen Gunung Ranaka på den indonesiska ön Flores i Timorhavet är nära ett utbrott. Såväl lokalbefolkningen som turisterna drabbas av panik och myndigheterna rekommenderar att ön evakueras. Ett evakueringsfartyg skickas dit från Bali, men alla får inte plats och de som får plats måste samsas om den lilla mängd mat och mediciner som finns ombord. Det dröjer inte länge förrän kaoset är ett faktum.

Pensionärerna Sara och Erik lyckas som enda svenskar få plats ombord och tillsammans med övriga passagerare och besättning kämpar de för överlevnad. Samtidigt beslutar sig ett ungt brittiskt par, Keith och Pamela för att stanna på ön. De kör norrut med sin jeep och når fram till en tom fiskeby. Men vad som först tycktes vara ett klokt, om än något djärvt, beslut ska snart visa sig få ödesdigra konsekvenser.

Kaj Branzell är en svensk författare och frilansskribent. Hon har utkommit med ett flertal romaner i olika genrer, såsom feelgood och äventyr, och hämtar gärna inspiration från sina många resor och sitt brokiga arbetsliv. Kaj har bland annat arbetat som sjöman, lärare och kommunikatör, i länder som Australien och USA.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
10h 58min
Sidor e-bok:
376
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-04-08
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788728322727
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788728282359

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)