Mot solen! - erotiska noveller- Cupido

34min
19 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Det är april. I söder är det redan vår. Eller försommar. Eller sommar. Varmt i alla fall. Florida. Jag lägger min väska på hyllan på andra sidan av mittgången så jag kan se den. Breder ut mina ben och använder jackan som kudde mot fönstret. Jag börjar läsa. Snart har jag somnat av bussens regelbundna motorljud och trygga färd genom ett oändligt Amerika.

En lång kille i min egen ålder, runt 20, sätter sig bredvid mig. Han lyfter upp ett stort paket, lägger det på hyllan ovanför oss och sätter sig. Han ger mig en kort nickning bara för att visa att han har registrerat mig som killen i sätet bredvid.

Jag vaknar från slummern av att killen bredvid mig har flyttat sig lite..."

Läs även "Rum med utsikt".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Johan Gustafsson
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
34min
Sidor e-bok:
19
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-06
Förlag ljudbok:
Cupido
ISBN ljudbok:
9788726724851
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726723182

© Cupido (Ljudbok)

© Cupido (E-bok)